Sjokolader

 
 

malmö chokladfabrik

Kremmerhus1.png

Malmö kremmerhus

Malmö sin signatursjokolade er kremmerhus eller Malmö struten som de sier i Sverige. Den perfekte gaven. Kremmerhusene er fylt med 90g økologiske kvalitets sjokoladebiter (pralin). Kremmerhusene kommer med smakene Hallon & lakrits, citron &lakrits, Päre & Kardemumma, salt karamel & kardemomme, Apelsin & Ingefära og Kaffe/kokos.

Min. bestilling 10stk. per smak. (kommer i d-pak på 10stk).

Kremmerhus inneholder 90g

Jätte God Jul kremmerhus - kun forhåndsbestilling sesong. 

 
Mini25g.png

Malmö mini 25g.

Malmö Bars er mini sjokoladene som er akkurat store nok til at du vil ha mer. Malmö Bars med sine 25g er med økologisk kvalitets sjokolade med smakene Lakrits &Havssalt, Dubbellakrits, Citron & lakrits, Apelsin & Ingefära, Kaffe & kokos, Päre & Kardemumma, Karamell Rostad kokos. 

Min. Bestilling 24 stk. per smak (kommer i d-pak på 24stk.)

Malmö Bars 25g

 
Sjokoladeplate 80g.png

Malmö Sjokoladeplate 80g.

Mästarna, De Smaksatta og  Stempelkakorna er Malmö sine 80g sjokoaldeplater som vi ofte kjenner igjen premium sjokolader, enten som gave eller til deg selv.  

Mästarna er Bean to Bar, det vil si at Malmö Chokladfabrik gjør hele prosessen fra sjokoladebønnen til ferdig produkt, Sambirano Madagaskar 70% og Esemralda Ecuador 68%. 

 
Ø-bar.png

Malmö Ö-bar 55g.

Ö økologisk og ren sjokolade fra Malmö Chokladfabrik. 55g perfekt for én eller for to. Alle er fri for gluten og nøtter, ingen tilsatt e-stoffer. 4 av sjokoladene platene er veganske og 4 som er tilsatt melk. Smakene er rene og kommer som Very Dark Chocolate 85%, Dark Chocolate 70%, Dark Chocolate Chili 70%, Dark Chocolate Lingonberry 70%, Dark Milk Chocolate 56%, Milk Chocolate 40% og Milk Chocolate Caramel 40%. 

Min. Bestilling 30 stk. per smak (bestillingsvare ca. 3 uker.) 

Ö Bar 55g

 
serveringsbit 5g.png

Neapolitan serveringsbit 5g.

Malmö Chokladfabrik Neapolitan serverings sjokolade i 5g. Biten er akkurat nok til å slukke en hver liten sukkerbrann. Sjokoladene passer perfekt på disken i en café. Smakene de kommer i Kaffekross 55%, Havssalt 65%, Lakrisrot 65%, Saltstänk 40%, Friska Hallon 52%, Kakaobitar 56% og til slutt Madagaskar 70% og Esemralda Ecuador 68%. 

Min. Bestilling 200 stk. per smak (bestillingsvare ca. 3 uker.)

Neapolitan 5g 

 

cocoa loco

CocoaLoco_MilkFarmyardLollies-500x500.jpeg

Farmyard Lollies

Dette er en serie med sjokolade kjærligheter der hele bondegården er representert i god melkesjokolade. Høner, kuer, sauer, traktorer er med i Cocoa Loco sin serie. Cocoa Loco er opptatt av rene produkter og er fri for soya, spor av gluten og fairtrade. 

Min. Bestilling 24stk miks (kommer i d-pak på 1 stk)

 

raw halo


Raw-Halo-22g-Trio.jpeg

22g mini er en super on the go snacks. Den kommer i flere smaker som Pure Dark, Mylk Vanila og Dark Salted Caramel 

Min. bestilling 20 stk. per smak (kommer i d-pak på 20stk)

22g per sjokolade

 
Raw halo 70g.jpeg

70g er den perfekte rå sjokoladen å dele med noen og smakene Pure Dark, Mylk + Pink Himalayan Salt, Mylk + Vanila er å velge i. 

Min. bestilling 10 stk. per smak (kommer i d-pak på 10stk)

70g per sjokolade

 
35g+dark+rawhalo.jpg
35 g 2.jpg

35g er deilig når man er lysten på litt mer god rå sjokolade og valgene er mange Pure Dark, Dark + Sweet Orange, Dark + Ginger and Pecan, Dark , Pure Mylk, Mylk + Goji Berry and Vanila, Mylk + Crispies, Mylk + Pink Himalayan Salt 

Min. bestilling 20 stk. per smak (kommer i d-pak på 20stk)

35g per sjokolade


Playin choc

 
play in choc.jpeg

woodland animals

En leke og 2 sjokolader i en pakke. Woodland og Kids kommer som i ett kinderegg. Du får en overraskelse, en leke og sjokolade, men her får barna lære om den leken de får. Sjokoladen har en silkemyk konsistens som barna elsker. Playin Choc har også en god miljøprofil med komposterbar emballasje rundt sjokoladen, selve boksen og leken er laget av resirkulert papp og papir. Sjokoladen er i tillegg til å være vegansk, glutenfri og godkjent for Kosher. 

Min. Bestilling er 18stk per type (kommer i d-pak på 18 stk)

2 x 10g sjokolade