Om oss landingsside 2.jpeg
 
 

Om mytreat

Ideen bak Mytreat var å tilby rene økologiske produkter som de fleste av oss kan nyte uten å måtte tenke på allergener. Noe som gjør veien litt mer kronglete å gå og endel produkter kommer ikke igjennom listen vår over ingredienser vi ikke ønsker oss. Dette er både med tanke på helsen til oss alle og jorda vi lever. I tillegg jobber vi veldig nært våre produsenter. Alle har vi møtt og vi har vært på flere av produksjonsstedene og sett hvordan produktene blir til, pakket og fraktet til oss og direkte til kunde. Dette gjør at vårt samarbeid blir tettere og sterkere. 

Norske produkter skulle vi så gjerne ha tilbudt, men ofte ser vi at priser blir for høye og at vi konkurrerer med produsentene selv og har valgt å bringe annet godt til Norge som vi kanskje ikke har like mye av. Det er så mange smaker, liker og ikke liker at det er rom for mangfold av produkter selv i vårt lille land Norge. Vi ønsker å bidra til økt fokus på økologiske rene produkter og er hele tiden på utkikk etter flere produkter og nye produsenter. 

Siden vi driver med økologisk import er miljøet viktig for oss sammen med å redusere avfall og matsvinn. Vi som alle andre gjør det vi kan får å holde dette til et minimum. Gjennom å holde varelager til ett sunt og bærekraftig nivå. Noen ganger bommer vi, som vi sikker kommer til å gjøre flere ganger tilbyr vi produkter med nærmende best før dato med rabatt og sitter vi igjen med dato varer sendes de til Holdbart som selger varene slik at vi ikke kaster kvalitets produkter kun fordi datoen sier at nå er var vi best før. Flere av våre produsenter velger nå bedre emballasje, flere bytter ut plasten med komposterbare alternativer og vi gjør så godt vi kan ved å gjenbruke emballasje videre. 

Vi gleder oss til å se hva veien videre vil bringe sammen med dere.